Nyt tää alkaa et kirjotan eka tarinan ja sit kaikki pyyhkityy :/ Ihanaa tää. Eli uudestaan kirjotellaan nyt sit. On pitkän aikaa pitänyt kirjottaa mutta oon aina unohtanu tai tullu jotain muuta tärkeetä eteen... Elikkäs.

  Syksyllä meen sit kouluun! PIRKO:n aikuiskoulutukseen lähihoitajan näyttötutkintoon. Luulin et ne mun pääsykokeet meni ihan perseelleen mut ei sit kai mennykkä! Hain myös tampereen ammattiopistoon johon pääsin kolmannelle varasijalle, että ehkä on mahdollista päättää vielä kumpaan menen. Kummatkin on kai aikuispuolelle mutta toi toinen kestää 5kk pidempään, en tiä mistä johtuu. Pitää kattoa kumpi tuntuu sit paremmalta vaihtoehdolta. Tänään olin vielä sairaanhoitajan pääsykokeissa mäntässä, mutta se haku pätee myös tampereen kouluun. Että ois hienoo päästä oikein ammattikorkeeseen! :)

  Mikan kaa saatiin yks kämppätarjous kun laitettiin hakemusta asumisoikeusasuntoihin mutta ei se oikein ollut hyvä kämppä. Nyt ollaan kk. venattu jotain muuta muttei kuulu mistää :( Jos parin viikon päästä ei ala kuulumaan niin aletaan ehkä harkitseen vuokralla asumista. 

  Eipä olla vieläkään siellä Mikan äitellä käyty :/ Niiden äiti joutu lääkäriin kun sillä oli joku veritulppa ja mummollaki on jotain ongelmia ja kaikkee niin etjoo, niin huonossa kunnossa ja ei suostu ottaa kotihoitoo. Pakko sinne olis mennä ja joka päivä kysellään koska sille kävis mutta se ravaa siellä lääkärissä taas niin paljon nii ei tiiä. Vesalle mennään ehkä grillailee tässä joku päivä. Toivottavasti....

  Mitäs vielä. Vappuhan oli kans tässä välissä. Hellu tuli tampereelle ja sillä oli sen poikaystävä Peteki mukana, vähän Hellua vanhempi se on mut ihan kivalta tyypiltä se tuntu. Helluki on pirkkalassa koko kesän niin pitää sitäki nähä tässä joskus. Paulan ja minnan kanssa oon hengaillu aika paljon ja tietty Mikan. Perusmeininkii. Nummeen on liput ostettu ja naamoille kans! Eli perinteet kunniaan vaan... Mikaki sai juhannuksen vapaaks niin seki pääsee nummeen! jee. Mä ite otin kesäloman siihen (4päivää) ja sit on naamoille loput. Otin vahingossa mikan kaa väärään aikaa loman kun molemmilla olis se 14päivää nii mulla alkaa viikon aikasemmin, kun alunperin sovittiin että otetaan ne naamojen ajalle, mutta sanoin mikalle väärän päivämäärän siihen. Toivotaan et se pääsee kumminkin naamoille. Meillä on sit viikko yhteistä lomaa niin olis kiva jotain tehä. Tänä vuonna haluun ainaki zon-puistoon! :) mut palaillaan :)