Oli taas niin turha viikko. Maanantai-illalla koululle ja keskiviikkona kotiin.
No ei sen puoleen oli tosi kivaa keskiviikkona. Lähettiin heti aamusta koulun kaa kahella autolla matka kohti helsinkiä ja sealifea :) Siellä oli Niiiin ihania kaloja.
Meduusoja, mustekaloja, pallokaloja, meritähtiä, haita :) kaikkee kivaa.
En oo ennen ollut edes semmosessa paikassa. Sen jälkeen me mentiin eviran taloon käymään eli elintarviketurvallisuusvirasto. Siellä rakennuksessa on myös eela eli eläinlääkintä-turvallisuusvirasto. Siellä oli semmonen lasikaappirivi missä oli sitten lasipurkeissa eläimiä. Kokonaisina ja osina. Päitä, keuhkoja yms. Ja niissä kaikissa oli jotain vikaa. Esim. siellä oli kissanpentu jolla oli 8jalkaa, toisessa oli kaksipäinen kissa, yhessä purkissa oli lammas joka oli kyklooppi! Kaikkia keuhkoja missä oli jotain tauteja. Se oli mahtavaa ! Oon luonteeltani aika friikki mutta se oli waaau. Ikinä nähnyt mitään noin friikkiä. Harmi että lasi heijasti liikaa niin en saanut valokuvia.
Näin myös Mikaa eilen. Se tuli meille illalla ja mentiin yhdelle semaforiin. Siellä oli hollywood-kisa ja osallistuttiin siihen. Se oli oikeestaan kivempikin kun musavisa. Siinä katsottiin kolme traileria ja aina yhdestä trailerista kysyttiin kolme kysymystä :) Siinä ei ainakaan pysty huijaamaan kännykällä niinkun aina musavisassa :) No tänään kumminkin musavisaan :) Kaippa sitä pitäs alkaa valmistautua...