Ei kyllä taas tuntuisi yhtään siltä että on viikko jouluun kun kelikin on suoraan lokakuusta... Vettä sataa ja ei ees lunta. Viikonloppu meni tosi hiljasesti, näin mikaa vain torstaina ja lauantaina. Tosin lauantaina menin ihan niille kaksinkin kun se vartavasten soitti, vaikka olikin kipee... Nyt oon sitten ihan varmasti minäkin, mutta kuka voisi vastustella pussaamista :/ Ainakin kurkku on nyt kipee ja yskittää. Voiei, kuhan en oo uutenavuotena pipi niin kaikki on hyvin (: Aatella että vuosi 2007! Ei vaan voisi uskoa todeksi.
Perjantaina aamusta mentiin Pekan kaa joululahjaostoksille ja bongattiin villekin siellä mukaamme, aika meni aika nopeasti, käytiin maisteleen jotain mehua niin joku muija nappas meiltä valioon valkovankin :D Silti en löytänyt veljille ja porukoille lahjaa. Oli aika tylsä ilta sitten tosin porukkaa oli mutta ei tekemistä, oltiin mää, Pekka, Ville, Elias, Petteri. Käytiin me kaupungilla mäkissä syömässä. Sekä sitten vaihteeks eksyttiin baariin YHDELLE. Noh. Kaippa ennen joulua voikin ottaa rauhallisesti :D
Eilen eli lauantaina oltiin kaupungissa vaan kiertelemässä ja juomassa kahvia ja sen jälkeen mentiin pelaamaan biljardia (: Se oli ihan kivaa, ja aijai, oon selkeesti parantunut. Kun meitä oli kolme niin jokainen pelasi vuorotellen yksin, niin jopa voitin sillä kerralla, ennen oon ollu paljon paskempi pelaamaan :D Pekka ei oo ikinä ollukkaan mikään kauheen hyvä pelaamaan mutta Mika on, ihme että voitin :) No tänään sit pitäs mennä kouluun ja tulla keskiviikkona takasin ja sitten alkaa semmonen viikon joululoma (: