Niin tosiaan, parempi myöhään kun ei milloinkaan päätin kumminkin kertoa itsestäni hieman taustatietoa vaikka onhan tossa jo jonkin verran kirjotuksistakin tullutkin ilmi.
Eli olen 19-vuotias tyttö ja opiskelen kolmatta (eli viimeistä) vuotta päijänne-instituutissa Asikkalasa eläintenhoitajaksi, keväällä pitäisi valmistua. Harrastuksesta valitettavasti tosin on tullut työ, joten elukat ei hirveesti enää kiinnosta. Mutta ehkä jos ton koulun jälkeen en ole eläimien kaa tekemisissä niin kiinnostus siitä pikkuhiljaa palailee.
Viikot siis asun koululla asuntoloilla kämppikseni ja luokkatoverini Suvin kanssa <3 Meidän luokalla on myös kaksi muuta todella rakasta ystävää Heidi ja Mira jotka asuvat Vääkyssä yhdessä. (vääksy on n.6km päässä koululta).
Viikonlopuiksi sitten tulen kotiin Kangasalle riehumaan ja rellestämään kavereiden ja poikaystävän kanssa. Valitettavasti sinnekkin joutuu mennä aina autolla mutta ei se ole ongelma kun on olemassa mutsi :D.
Perheeseen kuuluu: kissa nimeltä Enni, siili nimeltään Elmo, kaksi isoveljeä Tero ja Timo, isosisko Maiju, sekä äiti ja isä.
Eiköhän tuokin selvennä jo jonkin verran :)