Hyvää nimipäivää vaan mullekkin :)
Sain porukoilta lahjaksi veikkauksen joulukalenterin, sitä mää toivoinkin itselleni. Tänään olisi tarkoitus mennä Petterille juomaan.... Ja huomenna takasin kouluun :'( Mulla on kauhee stressi joululahjoista, ei oo rahaa eikä ideoita ja joulu on ihan kohta ovella! Ikinä en oo ollut näin myöhään liikkeellä, jotenkin sitä joulua ei osaa enää edes odottaa, se vaan tulee ja menee.
Eilen oli todella tylsä perjantai, ei tapahtunut mitään, olin vaan kotona ja Pekka, Elias ja Ville tuli tänne kahveelle ja sitten mentiin hakemaan Villen siskolta karaoke-dvd levyjä sillä niitä on koska se pitää karaoke-iltoja baareissa, tänään olisi tarkoitus ottaa meiltä karaokelaitteet ja vähän laulella Petterillä :D Kerran se meillä tuli ilmi että hauskaa se on! Rahatilannekkin näyttää tooosi heikolta mutta ei maha minkään kaippa sitä puoleen lavalliseen on massia kun ottaa puoliks, se on se 8€
Kestään kaverista ei yht äkkiä kuulukkaan mitään, kello on jo ton verran ja kaikki on jossain... Mika tosin jotain puhui että menisi tänään ostamaan aamulla kaverinsa kanssa mulle joululahjaa :') Hih. Mitähän määkin sille keksisin kun synttärilahjakin tuotti vaikeuksia :D Saa nähä.
Mutta minä tässä alan valmistautumaan lauantaihin...