Nam. Joulu on jo kohta ovella, ehkä on jo enemmän joulufiilikset kun saatiin vähän valkeutta maahan, vaikka ei silti ole kauheasti vieläkään.
Eilen loppui sitten koulu ja alkaa joululoma 1.1.2007 takasin kouluun (: pieni loma piristää, en jaksanut jäädä joulujuhlaan, se olisi ollut tänään.
Eilen sain ihan oudon fiiliksen mennä saunaan ja sen jälkeen tein päättötyötä, oli outoa olla kotona koko ilta, kun yleensä menen minne sattuu heti kun pääsen kotiin, en ole tota enne ollu saunassa moniin kuukausiin, vaikka nautinkin siitä. Tänään olisi tarkoitus mennä perinteiseen musavisaan baariin (: Se on aina hauska yhteinen tapahtuma joka torstai kavereiden kesken, ja vieläkun sisääpääsykin on sinne siihen aikaan ilmainen.
Koulussa oli aika outo viikko, kämppikseni ei tullut kouluun koko viikkona, joten olin ma-ke vääksyssä yötä kavereideni kanssa. Se on aina yhtä kivaa (: Ja näin rumasti sanottuna on ehkä kivempaakin ilman Suvia, kun kumminkin oon Heidin ja Miran kaa parempia kavereita kuin Suvi niin ne uskaltaa puhuakkin jotain henkevääkin minulle välillä ja tunnelma on vapautuneempi. Eipä mulla nyt ole kauheasti juteltavaa joten palailen ehkä ennen tai jälkeen joulun maisemiin (: